De meeste mensen hebben al meerdere diëten geprobeerd waarbij ze kilo’s afvallen maar waarbij het niet is gelukt om op gewicht te blijven.

Een gezonde lifestyle bestaat onder andere uit gezond eten. En de balans hierin te vinden. Want lekker eten en genieten gaan makkelijk samen met een gezonde lifestyle. Ik ga je helpen deze balans te vinden.

Als jouw doel is om af te vallen, dan is dat de eerste stap naar jouw gezonde lifestyle. Ik leer je niet minder te eten maar anders eten. Met mijn advies op basis van een koolhydraatbeperking.

Ik help je de juiste keuzes te maken door advies te geven hoe jij jouw eetpatroon kunt aanpassen.

Ik bied jou een stok achter de deur en samen gaan we jouw doel bereiken. Of dat doel nu -5 kilo of -30 kilo is.

Wekelijks kom je tijdens het afslanktraject bij me langs voor een consult om te bespreken hoe het gaat met je nieuwe eetpatroon, om de weeg en meetresultaten te bekijken en ik geef je suggesties hoe je om kunt gaan met etentjes, feestjes en vakanties bijvoorbeeld.

Als je op gewicht bent dan gaan we opbouwen naar een voedingspatroon waarmee je op gewicht blijft. Je komt dan maandelijks gratis nog bij me langs, zie het als een onderhoudsbeurt.

Lignavita

Voer jij ook de eeuwige strijd met de weegschaal? De natuurlijke voedingslijn van Lignavita combineert alle voordelen van gezonde dieetproducten met de smaak en looks van dagelijkse maaltijden en tussendoortjes of snacks. Je hoeft niet altijd te merken dat je op dieet bent, toch? 😉

Voer jij ook de eeuwige strijd met de weegschaal? De natuurlijke voedingslijn van Lignavita combineert alle voordelen van gezonde dieetproducten met de smaak en looks van dagelijkse maaltijden en tussendoortjes of snacks. Je hoeft niet altijd te merken dat je op dieet bent, toch? 😉

Hoe werkt Lignavita?

Heel simpel. Het Lignavita voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten, evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Het is een eenvoudig dieet waarmee je snel je overtollige kilo’s van je afschudt en je gewicht op peil houdt.

Met 5-6 eetmomenten per dag, aangevuld met verse groenten, vis, vlees of vleesvervangers heb jij geen last van honger maar val je wel af. Daarom is het een makkelijk vol te houden afslankconcept. En daardoor blijf je gemotiveerd om je doel samen met mij te bereiken!

Het assortiment van Lignavita bevat meer dan 150 producten. Denk aan toast, brood, pasta, rijst, wraps, tussendoortjes, smoothies, repen, desserts etc.

Omdat er weinig koolhydraten in de producten zitten schakelt je lichaam over naar vetverbranding. Hiermee verlies je ongeveer 1-1,5 kilo per week, op een verantwoorde manier, dus zonder te crashen of een tekort aan voedingsstoffen, vitaminen of mineralen.

De eiwitten in de producten zorgen voor een verzadigd gevoel, waardoor er geen sprake is van honger.

Je gaat dus niet minder eten, maar anders.

Maak  een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Intakegesprek.