In mijn afslankstudio staat 1 TFM-cabine waarin je liggend de oefeningen uitvoert. Ik doe de oefeningen voor, begeleid je tijdens het sporten en corrigeer waar nodig jouw houding. Ik ben jouw personal trainer. Jij bent als enige klant binnen bij mij zodat je je altijd op je gemak voelt. Persoonlijke aandacht en laagdrempelig staan bij mij bovenaan.

Voor het optimale resultaat kom je 2x per week 20-30 minuten sporten. Zodra je tevreden bent met het resultaat kom je 1x per week 30 minuten om in shape te blijven.
Je kunt natuurlijk ook beginnen met 1x per week als dat beter bij je past.

Hoe werkt de TFM methode precies?

De Thermo Fysische Methode is al dertig jaar een succes: Geen nieuwe methode maar één die zijn sporen reeds heeft verdiend. Op universiteiten in Nederland en België is de Thermo Fysische Methode uitvoerig onderzocht en de onderzoekers op beide universiteiten waren onder de indruk van de resultaten.

De Thermo Fysische Methode is gebaseerd op algemeen aanvaarde principes uit de sportgeneeskunde, de fysiotherapie en de voedingsleer. Centraal hierin staat de actieve bewegingstherapie. In de door infrarood lampen verwarmde PowerFit cabine voer je liggend een doelgericht (figuurcorrectie) en medisch verantwoord oefenprogramma uit. Dit programma wordt afgestemd op gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd. Rug en gewrichten worden ontzien doordat de oefeningen liggend worden uitgevoerd. De warme infraroodstraling werkt diep in op de spieren, voorkomt daarmee spierpijn en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor wordt de afbraak van vetreserves geactiveerd!

Voordelen van de TFM-cabine:

1. Afvallen door individueel afgestemde bewegingsprogramma’s.

2. Natuurlijke spieropbouw en figuurverjonging door vorming van een “natuurlijk korset”;

3. Een aanzienlijk verbeterde conditie, stofwisseling en doorbloeding van lichaam en huid;

4. Verbetering van het afweersysteem, verlichting van veel reumatische en gewrichtsklachten;

5. Bestrijding van de zogenaamde sinaasappelhuid of cellulite;

6. Bestrijding van oververmoeidheid en stress;

7. Positieve effecten op hoge bloeddrukklachten.

De gerichte oefeningen, in combinatie met de korte golf infraroodlampen welke uniek zijn voor de PowerFit cabines zorgen voor bovenstaande effecten. Zelfs na uitvoering van de bewegingssessie gaat de calorieverbranding nog een tijdje door. Dit is het zogenaamde “afterburn” effect, de periode van verhoogde stofwisseling in rust.

Benieuwd naar sporten in de warmtecabine? Een proefles is gratis!

 

 

Maak  een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek of voor een gratis proefles.